Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Κρεμάει τα γάντια του ο Νικοπολίδης;

Σκέφτεται σοβαρά -σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του- να κρεμάσει τα γάντια του στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Αντώνης Νικοπολίδης. Στην περίπτωση αυτή, πάντως, εείναι βέβαιο ότι η διοίκηση των Πειραιωτών θα του ζητήσει να υπερασπιστεί για ακόμη ένα χρόνο την εστία της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει συνάντηση των δύο πλευρών για να συζητηθεί το θέμα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα εκθέσουν ο Νικοπολίδης το αίτημα να αγωνιστεί για ακόμη ένα χρόνο, ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του, ωστόσο με σιγουριά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις σκέψεις του Έλληνα πορτιέρο.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας ίσως γίνει γνωστό το πρόστιμο που θα επιβληθεί στους Γιάννη Παπαδόπουλο και Ντιόγο για το επεισόδιο που είχαν στην προπόνηση της Τρίτης. Θεωρείται σίγουρο ότι το πρόστιμο θα είναι «τσουχτερό», ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκλειστούν από την αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Από την πλευρά του, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο συμβάν, θεωρώντας ότι οι δύο ποδοσφαιριστές κατάλαβαν το λάθος τους.

«Κατάλαβαν και οι δύο και ξέρουν τι έκαναν λάθος», σχολίαζε ο Σέρβος «Αν συνεχιστούν οι άσχημες συμπεριφορές, θα λάβουμε μέτρα. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας… πατήσει στο κεφάλι. Αλλά στο παιδί σου δεν λες “σήκω φύγε”. Προσπαθείς πρώτα να του μιλήσεις, εάν έκανε κάποιο λάθος. Και εμείς μία οικογένεια είμαστε… Εγώ είπα σε όλους τους παίκτες ότι τους βλέπω το ίδιο. Και ότι όλοι είμαστε κάτω από την ομάδα. Ότι πάνω από όλους μας είναι ο Ολυμπιακός. Αλλά πράγματι τέτοια γεγονότα συμβαίνουν σε μία ομάδα. Δεν είναι καλά, αλλά συμβαίνουν. Τώρα ό,τι έγινε έγινε. Αν το δούμε ρεαλιστικά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και νομίζω ότι πρέπει να το χειριστούμε έξυπνα, να κρατήσουμε τις ισορροπίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου