Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Με Σισέ κόντρα στην Καλλιθέα

Τη σκέψη να χρησιμοποιήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στον σημερινό αγώνα με την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει ο 28χρονος φορ να σκοράρει και να ανακτήσει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα, ο 45χρονος τεχνικός μίλησε με τον Γάλλο επιθετικό, σε μια προσπάθεια να του τονώσει την ψυχολογία και να του εξηγήσει ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεται που έμεινε χωρίς γκολ για δεύτερο συνεχές παιχνίδι.

Ο κ. Νιόπλιας αναμένεται να παρατάξει με 4-4-2 τον Παναθηναϊκό, ενώ θα δώσει φανέλα βασικού στους Γκαλίνοβιτς, Σεϊταρίδη (ή Μαρίνο), Δάρλα, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο και Πετρόπουλο.

Όσον αφορά στον Νίνη, ο κ. Νιόπλιας δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του νεαρού μέσου, ο οποίος αναμένεται να τεθεί στη διάθεσή του για το κυριακάτικο παιχνίδι στην έδρα της Λάρισας.

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η Καλλιθέα η οποία επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή εμφάνιση στο ματς με το «τριφύλλι», δικαιολογώντας την παρουσία της στους «8» του θεσμού.

Ο Στάθης Σταθόπουλος υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Τσάνα (είχε αποβληθεί στον κυριακάτικο αγώνα με τη Ζάκυνθο) και ζήτησε από τους παίκτες να παρουσιαστούν σοβαροί απέναντι στους «πράσινους» ενόψει του ματς με τον Παναργειακό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 4-0
Παναθηναϊκός-Καλλιθέα 3/2
Ξάνθη-Άρης 10/2
Καβάλα-Πανιώνιος 10/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου