Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Επιστρέφει ο Καστίγιο στον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού και αναμένονται εξελίξεις ίσως και εντός της ημέρας. Ο Νέρι Καστίγιο βρίσκεται προ των πυλών του Ρέντη, την ώρα που η ΑΕΚ αποκλείει κατηγορηματικά την παραχώρηση του Νάτσο Σκόκο σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Ο Καστίγιο εξασφάλισε την ελευθέρας του από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον Σωκράτη Κόκκαλη για ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Οι Ουκρανοί ζητούν λίγο πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για να τον παραχωρήσουν για ενάμιση χρόνο με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο 25χρονος παίκτης θα πάρει τα μισά χρήματα από όσα έπαιρνε στη Σαχτάρ.

Όσον αφορά την υπόθεση της απόκτησης μεσοεπιθετικού, μετά την κατηγορηματική άρνηση της ΑΕΚ για τον Σκόκο, οι πρωταθλητές στρέφουν και πάλι το ενδιαφέρον τους στον Αργεντινό Ντατόλο, για τον οποίο πάντως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την προσωπική του ζωή.

Στο θέμα του προπονητή, εξελίξεις θα δρομολογηθούν με την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Ζίκο μένει μέχρι νεωτέρας λόγω της αποζημίωσης και θεωρείται σίγουρο πως σε κάθε αγώνα θα δίνει εξετάσεις, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα για την 18η αγωνιστική της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου