Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Αναμονή για Πόγκατετζ

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του Εμμάνουελ Πόγκατετζ. Παρότι η Μίντλεσμπρο είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει στους πρωτοπόρους της Super League, οι «πράσινοι» θεωρούν πως η αγγλική ομάδα θα πειστεί στο τέλος, καθώς το καλοκαίρι ο 27χρονος Αυστριακός μένει ελεύθερος.

Το «τριφύλλι» μέσω του μάνατζερ του παίκτη έχει καταστήσει σαφές ότι δεν προτίθεται να δώσει σε καμία περίπτωση τα 2 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Μίντλεσμπρο, ενώ ξεκαθάρισε ότι η πρότασή του δεν θα υπερβαίνει τις 700.000 ευρώ.

Οι Ισπανοί επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Ντίαζ, ο οποίος πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση, ταυτόχρονα όμως και ακριβή, και θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις, χωρίς να αποκλείεται και το σενάριο του αιφνιδιασμού με όνομα που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ορατό είναι, φυσικά, και το ενδεχόμενο να μην γίνει τελικά μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει πως έχει κινηθεί ή θα κινηθεί για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο στην παρούσα μεταγραφική περίοδο: «Με αφορμή την έντονη φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες βάσει δημοσιευμάτων, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να διευκρινίσει πως ούτε έχει εκδηλώσει, ούτε και πρόκειται να εκδηλώσει στην παρούσα μεταγραφική περίοδο ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Νάτσο Σκόκο».

Επιπλέον, ο Νίκος Πατέρας ζήτησε από τους φίλους του Παναθηναϊκού να σταματήσουν να αποδοκιμάζουν τον Αλέξανδριο Τζιόλη: «Επειδή στους πρόσφατους αγώνες της ομάδας παρατηρήθηκε το φαινόμενο έντονων αποδοκιμασιών εις βάρος του ποδοσφαιριστή μας, Αλέξανδρου Τζιόλη, καλώ τους φιλάθλους μας να παραμείνουν στο πλευρό της ομάδας με το γνωστό τους πάθος αποφεύγοντας τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ασφαλώς, ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη του, είναι όμως αδιανόητο, την ώρα που η ομάδα καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της να παρατηρούνται φαινόμενα που αναμφίβολα την επηρεάζουν αρνητικά. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ο προπονητής μας θα τον χρησιμοποιεί όποτε το κρίνει σκόπιμο για το καλό της ομάδας. Υποχρέωση όλων μας είναι να στηρίζουμε τον προπονητή της ομάδας και όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για την επιτυχία της. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις μέχρι τώρα επιτυχίες της ομάδας αγκαλιάζοντάς την μαζικά είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός έδρας. Αυτή τους η στήριξη είναι πολύτιμη και υπολογίζουμε σ’ αυτήν για τη δύσκολη συνέχεια στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου