Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Αλλαγή σκηνικού στην ΑΕΚ

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να συμβούν στην ΑΕΚ μόλις ο Σταύρος Αδαμίδης αναλάβει και τυπικά τα καθήκοντα του ως νέος πρόεδρος της «Ένωσης».

Μπορεί ο Πέτρος Παππάς να δήλωσε πως στηρίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο θεωρείται σχεδόν ειλημμένη η απόφαση απομάκρυνσης του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Παράλληλα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα για την ΑΕΚ και οι Νίκος Θανόπουλος και Μιχάλης Δημαράκης.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Χουανφράν, μετά και το επεισόδιο που είχε στην προπόνηση της Τετάρτης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ισπανός είναι εκτός πλάνων και από τη διοίκηση θα ήθελαν να απαλλαχτούν από το συμβόλαιο του. Πάντως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο παίκτης θα συναινέσει και θα παραιτηθεί έστω κι ενός μέρους των 700.000 ευρώ που προβλέπονται ως συνολικές απολαβές του για την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του.

Στην Αθήνα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Μαρτίν Μοντέρο, και ο δικηγόρος του Ιβάν Ερνάντεθ, με προφανή σκοπό να διαλευκάνουν το μέλλον του πελάτη τους και να διερευνήσουν τις προθέσεις των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Κάποιες πηγές λένε πως ο Αργεντινός ατζέντης θα προσπαθήσει να ασκήσει πιέσεις για την πώλησή του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, κάτι που βέβαια εξαρτάται από τους μετόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου