Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Έβγαλε τις βίδες ο de Puniet

Ο Γάλλος biker Randy de Puniet απαλλάχθηκε από τις βίδες στον αστράγαλό του. Ο de Puniet δεν θα κουβαλάει πλέον το έξτρα βάρος των βιδών στον αστράγαλό του, καθώς τις αφαίρεσε με επιτυχία. Ο Γάλλος στη διάρκεια της καλοκαιρινής διακοπής τραυματίστηκε σε προπόνηση motocross τον Αύγουστο στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει στο δεύτερο μέρος της σεζόν να είναι το ίδιο δυνατός με το πρώτο. Μάλιστα ο De Puniet πριν τη διακοπή είχε κατακτήσει ένα σημαντικό βάθρο στο Donington Park, αλλά ο τραυματισμός του έκοψε τα φτερά για μια ανάλογη συνέχεια.

«Ήταν μια γρήγορη και εύκολη επέμβαση», είπε ο Randy de Puniet μετά την επέμβαση. «Μετά το ατύχημα τον Αύγουστο δούλεψα σκληρά για να πάρω το καλύτερο από τη μοτοσικλέτα όμως μερικές φορές πόναγα πολύ. Μετά από τους αγώνες ο αστράγαλός μου ήταν πάντα πρησμένος. αλλά τώρα είμαι ικανοποιημένος, διότι επέστρεψε σε κανονικό μέγεθος. Θα αφαιρέσω τα ράμματα σε 18 ημέρες και μετά θα ξεκινήσω την προπόνηση για να είμαι σε καλή κατάσταση στη Sepang τον Φεβρουάριο».

Τώρα ο Γάλλος θα ξεκουραστεί και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε 10 ημέρες για να ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου