Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Νιόπλιας: «Μόνος στόχος η νίκη»

Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου στο Ολυμπιακό στάδιο, σύμφωνα με τον Νίκο Νιόπλια. Αν και η ισοπαλία αρκεί στο «τριφύλλι», ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο το «τρίποντο».

Ο Έλληνας τεχνικός, στην πρώτη του ουσιαστικά γνωριμία με τους δημοσιογράφους, ως προπονητής των "πρασίνων", δήλωσε: "Χαίρομαι πολύ που γνωριζόμαστε εδώ για πρώτη φορά. Βλέποντας αυτόν τον αριθμό των δημοσιογράφων, καταλαβαίνω και πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός και πόσο μεγάλη απήχηση έχει. Θα παίξουμε για τη νίκη. Απλώς βλέποντας το παιχνίδι πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση. Καμιά φορά λέμε, βολεύεσαι και με την ισοπαλία, παίζεις για την ισοπαλία και στο τέλος δεν έχεις καλό αποτέλεσμα".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα παιχνίδια που απομένουν στο "τριφύλλι" μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Χρειαζόμαστε τρεις νίκες και μετά έχουμε όλο το χρόνο να προσθέσουμε κάτι. Τα τρία επόμενα παιχνίδια πρέπει να είναι νικηφόρα για την ομάδα μας".

Όσο για το τι έχει δει στη μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, δήλωσε: "Έχουμε πολλά θετικά και πρέπει όλα αυτά να τα βγάλουμε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα, τη συμπεριφορά μας, την προπόνησή μας, αλλά και όσα είδα σε επίπεδο θέλησης στο παιχνίδι με τον Ηρακλή".

Για το τι περιμένει από τον αγώνα με την Ντιναμό Βουκουρεστίου, τόνισε: "Την έχω δει την Ντιναμό σε δύο-τρία παιχνίδια της. Βασίζεται στο ιταλικό στιλ, είχε Ιταλό προπονητή, έχει κοντά τις γραμμές της και χρησιμοποιεί σφικτό αμυντικό παιχνίδι".

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν μας αρκεί η ισοπαλία"

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός δεν αρκείται στην ισοπαλία και θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τον κόσμο του, παίρνοντας άλλη μία νίκη επί των Ρουμάνων: "Εμείς θέλουμε να νικήσουμε δεύτερη φορά. Δεν μας αρκεί η ισοπαλία. Για τη νίκη θα παίξουμε, να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο με καλό ποδόσφαιρο και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκριση".

Για το γεγονός ότι οι Ρουμάνοι είναι αδιάφοροι, τόνισε: "Ισχύει ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα, αλλά κι εμείς έχουμε δείξει ότι παίζουμε καλύτερα με ομάδες που έρχονται να παίξουν ποδόσφαιρο. Αν βρίσκουμε χώρους, είμαστε πολύ επικίνδυνοι".

Για το αν προτιμάει το πρωτάθλημα ή το Europa League, είπε: "Είμαι σε μεγάλο σύλλογο και θέλουμε και τα δύο. Η ιστορία δεν μας αφήνει αδιάφορους σε καμία διοργάνωση και είμαστε εδώ για να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, ακόμη και στο Κύπελλο Ελλάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου