Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Δύσκολη αρχή για τον Ολυμπιακό

Κάθε αρχή και δύσκολη για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει απόψε (21.45) την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια, στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του γνωρίζουν πως με «διπλό» στην Ισπανία, θα έχουν κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έμεινε στην Αθήνα, ενώ από τους Βάσκους θα λείψει ο Κροάτης σέντερ, Στάνκο Μπάρατς.

«Ο Ολυμπιακός και η Κάχα Λαμποράλ είναι τα θεωρητικά φαβορί για να περάσουν στα προημιτελικά από τον όμιλο, αλλά και οι δύο πρέπει να το αποδείξουν. Ο αγώνας στη Βιτόρια είναι το κλειδί για εμάς ώστε να ξεκινήσουμε με μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη και να πάρουμε το πλεονέκτημα στον τομέα της ψυχολογίας. Τους αντιμετωπίσαμε και πέρυσι και πραγματικά σέβομαι την αγωνιστική τους φιλοσοφία. Για να νικήσουμε σε αυτό τον αγώνα πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, με αμυντικό πνεύμα και χωρίς εγωισμούς για 40 λεπτά», δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του: «Η Κάχα Λαμποράλ είναι μία ομάδα άξια σεβασμού η οποία θα μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Την έχασαν για ένα σουτ! Βασίζονται στην ομαδική δουλειά εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζουν το μυστικό της επιτυχίας. Ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ ισχυροί και είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να τους νικήσει. Αν και έκαναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους, διατήρησαν το πνεύμα και το πάθος για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου