Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Το ντέρμπι προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους»

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ αναγκάζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να χαμηλώσουν τους τόνους στο μετεγγραφικό παζάρι. Οι πρωταθλητές «καίγονται» για τη νίκη μετά την ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και δεν θέλουν σε κανένα σημείο η ομάδα να αποπροσανατολιστεί από τις φήμες περί μετεγγραφικών στόχων.

Άλλωστε το «σήριαλ» με τον Μπεν Αρφά μόνο κακό έκανε στους «ερυθρόλευκους», καθώς ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά και παράλληλα χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν, όμως και πάλι ο μεγάλος «εχθρός» του Ολυμπιακού είναι το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Αστέρια όπως οι Μαντσίνι και Κουαρέσμα της Ίντερ και ο Ριέρα της Λίβερπουλ δεν ενθουσιάζονται στην προοπτική της Σούπερ Λίγκα. Ο Πέντερσεν της Μίντλεσμπρο θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, αρκεί οι πρωταθλητές να πληρώσουν 2 εκατομμύρια ευρώ στην αγγλική ομάδα. Στα υπόψιν βρίσκονται ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ) και ο Καστίγιο της Σαχτάρ Ντόνετσκ (προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα).

Όσον αφορά την ελληνική αγορά, οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις παικτών. Στην κορυφή βρίσκεται το όνομα του Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ, ακολουθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ και τρίτος είναι ο Μπενάρ Κουμόρτζι του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου