Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Τεστ ενόψει Μουντιάλ

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα θα έχει το απόγευμα (17:00) ο Ότο Ρεχάγκελ στο πρώτο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, με αντίπαλο τη Σενεγάλη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε εν μέρει τα σχέδια του για την αρχική ενδεκάδα, ανακοινώνοντας τους επτά από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσει βασικούς.

Πρόκειται για τους Κυργιάκο, Μόρα, Χαριστέα, Σαμαρά, Καραγκούνη, Κατσουράνη και Καπετάνο. Ο τελευταίος θα ξεκινήσει βασικός στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις, το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει, χωρίς να αποκλείονται βέβαια και εκπλήξεις. Ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται από τον Γερμανό τεχνικό είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη ο Ότο Ρεχάγκελ επισήμανε ότι οι αντίπαλοι της Εθνικής στην προετοιμασία της ενόψει του Μουντιάλ έχουν παρόμοιο στιλ με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έδωσε το σύνθημα για δοκιμές.

«Από αύριο (σ.σ.: Τετάρτη) αρχίζουμε την προετοιμασία μας για το Μουντιάλ. Οι επόμενοι τρεις αντίπαλοί μας είναι στο ίδιο στιλ με τους αντιπάλους μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα. Αύριο ο Καπετάνος θα ξεκινήσει βασικός. Η Σενεγάλη είναι μια καλή ομάδα, με πολλούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα, αλλά και το αποτέλεσμα μετράει», τόνισε σχετικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου