Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Το βάρος στη ψυχολογία

Μεγάλο βάρος στον ψυχολογικό τομέα των παικτών του Παναθηναϊκού έχει ρίξει ο Νίκος Νιόπλιας. Ο νεαρός τεχνικός προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των «πρασίνων», που έχει κλονιστεί μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

«Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο ως Παναθηναϊκός. Ως μεγάλη ομάδα. Εμείς να είμαστε κυρίαρχοι από την αρχή και να μην αφήνουμε ούτε ένα λεπτό ανεκμετάλλευτο. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να μπαίνουμε με αποφασιστικότητα στο γήπεδο και να αναγκάζουμε τον αντίπαλο να μας νιώθει. Ο Παναθηναϊκός είμαστε. Θα πρέπει να μας φοβούνται οι αντίπαλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 44χρονος προπονητής.

Ο Νίκος Νιόπλιας, μετά τον Κλέιτον, ίσως «επιστρατεύσει» έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που είχε παραγκωνιστεί επί των ημερών του Χενκ Τεν Κάτε. Ο λόγος για τον Μαρσέλο Μάτος, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Κορίνθιανς. Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ο Νίκος Νιόπλιας σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να του ζητήσει να γυρίσει στην Παιανία τον Ιανουάριο, μιας και θα λείπει ο Μάτε Σιμάο, που θα αγωνιστεί στο Κόπα Αφρικα με την Μοζαμβίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου