Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ένα βήμα πιο κοντά στις υπογραφές

Ο Χαράλαμπος Κοζώνης απέστειλε υπογεγραμμένα στο συνεργάτη του Γιώργο Πρασσά τόσο το προσύμφωνο όσο και τα αποδεικτικά στοιχεία για τα 19 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πλέον, η εκκρεμότητα που υπάρχει για να κλείσει ο πρώτος κύκλος πριν τον έλεγχο στα οικονομικά της ΑΕΚ και την οριστική ανάληψη της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία είναι η συνάντηση Πρασσά-Νοτιά στη Νέα Υόρκη, με τις υπογραφές να πέφτουν, όπως αναμένεται, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως διαρρέεται από την πλευρά Κοζώνη, ο επιχειρηματίας έχει στη διάθεσή του για να «βάλει» στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ πάνω από τα 19 εκατομμύρια που του είχαν ζητηθεί υπό μορφή εγγυητικής επιστολής. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι Πρασσάς και Νοτιάς θα συναντηθούν στη Νέα Υόρκη δείχνει το επείγον του να τελειώσει η ιστορία της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου. Μάλιστα, και τα πληρεξούσια των Πέτρου Παππά, Πόλυ Χατζηιωάννου και Γκίκα Γκούμα δεν ήταν αυτά που είχε ζητήσει αρχικά ο Κοζώνης, όμως έγιναν αποδεκτά, επειδή ήδη είχε σημειωθεί ουσιαστική καθυστέρηση στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η πλευρά του Χαράλαμπου Κοζώνη έχει ήδη ορίσει την εταιρία ορκωτών λογιστών που θα ελέγξει τα οικονομικά της ΑΕΚ, αφού υπογραφεί το προσύμφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου